Sloepverhuur

 Bentfield is de plek waar u terecht kunt voor het huren van diverse boten, vanuit de jachthaven bij Strand Horst, zodat u direct met mooi weer het Wolderwijd op kunt om te genieten. Bentfield biedt namelijk mooi weer garantie: als het weer niet mooi genoeg is dan kunt u bij ons uw reservering kosteloos verplaatsen.

Wilt u een dagje varen dan zit u bij Bentfield Sloepverhuur helemaal goed. Strand Horst is gemakkelijk te bereiken en heeft prima parkeergelegenheden, en het Veluwemeer is heerlijk om een dagje op te varen!

Contact opnemen kan via +31(0)6-10312834 of info@bentfieldsloepverhuur.nl

VOORDELEN EN ARRANGEMENTEN

U vindt Bentfield op Strand Horst dat makkelijk bereikbaar is vanuit de regio. Stap in een van onze boten en vaar direct het Wolderwijd op, een heerlijk stuk water dat aan Strand Horst ligt. Dit water is eigenlijk altijd rustig en daarom goed te bevaren, ook als u iets minder ervaring heeft. Dat maakt het Wolderwijd dan ook ideaal voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of familie-uitje, want u hoeft zich hier  minder te concentreren op het varen. En wilt u van A tot Z verzorgd worden, dan kunt u ook kiezen voor een van onze arrangementen. Wij regelen dan alles voor u, u hoeft alleen maar in te stappen.

Op het water kunnen we zorgen voor een hapje eten, en als u terugkomt dan kunnen we de dag voor u afsluiten met een heerlijke barbecue. Bij Bentfield Sloepverhuur kunt u zelf uw arrangement op maat maken: wilt u bijvoorbeeld extra hapjes of sushi serveren? Alles is mogelijk! Op deze manier heeft u een volledig verzorgde dag vanaf het moment dat u in uw sloep stapt totdat het moment dat u weer naar huis rijdt.

Onze arrangementen zijn uiteraard niet alleen beschikbaar voor bedrijfsfeesten, maar ook voor andere aangelegenheden vanaf 12 personen. Wat dacht u van een familiefeest waarbij u met de hele familie in een of meerdere boten het water op gaat?


Bentfield Sloepverhuur

MET EEN SLOEP VAREN

Een boot huren bij ons gaat heel gemakkelijk. Omdat wij gevestigd zijn aan het Wolderwijd en het Veluwemeer heeft u een mooi stuk water tot uw beschikking. En wilt u tussendoor een pauze nemen? Harderwijk is vlakbij, net zoals Zeewolde. Hier kunt u even aanleggen in de haven en genieten van het weer, het uitzicht en de rust.

Ge√Įnteresseerd in bootverhuur in de omgeving van Harderwijk, Ermelo, Horst of Zeewolde? U kunt bij ons een sloep huren voor enkele uren maar natuurlijk ook voor een hele dag of zelfs meerdere dagen.

SLOEPVERHUUR MET ALLE GEMAKKEN

Bentfield Sloepverhuur biedt diverse sloepen waarmee u direct het water op kunt. Bij bootverhuur heeft u voor de meeste boten zelfs geen vaarbewijs nodig! U heeft de keuze uit diverse sloepen, zowel met kajuit als zonder kajuit. Onze kleinste boot is de Admiral 575, deze is gewoon zonder vaarbewijs te huren. Hij biedt plaats voor zes personen. U huurt deze sloep al vanaf 80,- euro!

Ook hebben wij een sloep met kajuit voor u, met de toepasselijke naam Kajuit Sloep. Deze huurt u al vanaf 135 euro, en biedt plaats aan tien personen. Erg populair zijn ook onze Stormer Lifeboat sloepen, die voorzien zijn van alle gemakken en plaats bieden voor 12 personen. Deze boten zijn voorzien van fijne kussens, een Bluetooth audio-installatie en een handige boegschroef, waarmee het besturen van deze sloep een fluitje van de cent wordt.

SLOEPVERHUUR MET DE BESTE SERVICE

Bentfield Sloepverhuur is de expert in de buurt van Ermelo en Harderwijk. Met een uitgebreid aanbod sloepen is er altijd iets wat bij u past. En met onze unieke Mooi Weer Garantie weet u zeker dat u altijd geniet van het allerbeste weer. Wordt er namelijk meer dan een uur regen voorspeld, ligt de temperatuur lager dan 10 graden, of wordt er onweer of storm vanaf windkracht 5/6 voorspeld? Dan kunt u kosteloos uw bootverhuur reservering verplaatsen naar een andere dag. Zo weet u zeker dat uw familiefeest, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of een dagje-uit met vrienden of het gezin niet in het water valt.

Kijk verder op onze website voor meer informatie over wat er mogelijk is. Hopelijk zien we u snel!

SLOEP HUREN? 

+31(0)6-10312834 | info@bentfieldsloepverhuur.nl 

Bentfield Sloeverhuur Harderwijk
Reacties